Selecteer een pagina

Ik las dit op Elle.com (vooruit, een beetje mode googelen mag toch?), in een verhaal van een journaliste die blij is dat Instagram nu zo saai is. Er zijn natuurlijk nu geen hippe restaurant-openingen en epische feestjes waar iedereen Insta Stories over kan delen.

Yay! Dit geeft mij moed! Ik mis niks!

Ik houd me nu ook veel makkelijker aan mijn nieuws-dieet.
Als lunch lees ik 1x per dag de headlines op NU.nl en NOS.nl.
Mijn toegestane snack is het checken van de Britse krant Daily Mail-online. Geen aanrader want het niveau is lager dan de Telegraaf en ze berichten alleen maar over het ‘killer-virus’. Oh en Prince Charles is besmet en zit in quarantaine op Balmoral Castle. Weet je dat ook.

Ik dacht dus dat ik niets miste, totdat ik op NU.nl het kopje ‘net binnen’ aanklikte.
Bovenaan: ‘Monica Geuze heeft momenteel helemaal geen contact met ex-vriend Lars Veldwijk’.
Geen idee wie dat zijn maar ik mis dus wel wat! Wat een nieuws!

Daar gaat mijn dieet…
Morgen begin ik echt.